Pohjoinen valokuvakeskus lahjoittaa SNAP-valokuvafestivaalin teokset OYS:n lasten ja nuorten osastoille

10.12.2018

Pohjoinen valokuvakeskus järjesti marraskuussa Kulttuuritalo Valveella  SNAP -lasten ja nuorten valokuvafestivaalin. Valvegalleriassa oli tuolloin esillä näyttely, jonka teokset oululaiset lapset ja nuoret olivat aiemmin järjestetyissä työpajoissa ja kursseilla kuvanneet. Näyttelyn teemana oli ”minulle on tärkeää” ja nuoret kuvaajien kuvissa nähtiinkin ystävyyttä, kouluasioita, perhettä, luontoa ja nuorten arkea.

Festivaalin nyt päätyttyä Pohjoinen valokuvakeskus vie joulutervehdyksen OYS:n lastenklinikalle ja lahjoittaa näyttelyn teokset OYS:n lasten ja nuorten osastoille.   

Pohjoisen valokuvakeskuksen toiminnanjohtaja  kuraattori Alla Räisänen toteaa:

 ”On todella ihanaa, että nuorten kuvaamat teokset jatkavat elämäänsä ilahduttamalla lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään OYS lastenosastoilla. Kiitokset myös Ylikiimingin , Haukiputaan ja Ritaharjun  lukukauden 2017-2018 valokuvakerhoille ja heidän ohjaajalleen Juuso  Haaralalle sekä teokset metallitauluina toteuttaneelle BeyondPrintille.  SNAP- festivaalin toteuttamisen Oulussa mahdollisti Suomen Kulttuurirahasto ja Alfred Kordelinin säätiö, kiitokset myös heille.”

Tapahtuma toteutettiin yhteistyössä Kulttuuritalo Valveen, Valveen elokuvakoulun ja Oulun kansainvälisen  lasten ja nuorten elokuvafestivaalin kanssa. 

 

Lisätietoja:

Alla Räisänen

toiminnanjohtaja, PVK

alla(at)photonorth.fi

0407272135

« Takaisin uutisarkistoon