Näyttelyhaku vuodelle 2020 on auki

26.08.2019

Pohjoisen valokuvakeskuksen näyttelyhaku vuodelle 2020 on auki 30.9.2019 saakka.

Pohjoisen valokuvakeskuksen galleria sijaitsee Kulttuuritalo Valveella Oulun keskustassa. Galleriassa vierailee vuosittain yli 35000 näyttelykävijää.  Galleriassa on seitsemän huonetta. Tiloissa on kiviseinät ja punainen tiililattia. Teokset ripustetaan vaijereilla, seiniin ei saa porata eikä naulata. Kahdessa huoneessa on  valkokangas ja videotykki videoteosten esittämiseen. Galleriatila soveltuu hyvin myös työryhmien näyttelyille. 

Näyttelyhakemuksen tulee sisältää:

  1. Näyttelysuunnitelma, joka sisältää kuvauksen näyttelyn teemasta (statement).
  2. Ehdotetun näyttelykokonaisuuden teoskuvat ja mahdolliset ripustuskuvat. Mainitse myös teosten koot ja materiaalit. Huomioi galleriassa käytössä oleva vaijeriripustusjärjestelmä.
  3. Ansioluettelo

Näyttelyhakemus lähetetään yhtenä pdf-tiedostona. Nimeä tiedosto omalla nimelläsi. Hakemuksen koko korkeintaan 8MB. Lähetä hakemus osoitteeseen submissions@photonorth.fi maanantaihin 30.9. mennessä. Muilla tavoin saapuneita hakemuksia ei käsitellä.

Pohjoinen valokuvakeskus maksaa valituille taiteilijoille teosten edestakaiset kuljetukset, teosten vakuutukset kuljetuksen ja näyttelyn ajalta, matka- ja majoituskulut näyttelyn avajaisiin, tiedotuksen sekä avajaiset. Pohjoinen valokuvakeskus maksaa vuoden 2020 ohjelmistoon valituista näyttelyistä 496 € (sis. 24 % alv) suuruisen näyttelypalkkion. 

Pohjoisen valokuvakeskuksen yleiset näyttelykäytännöt täällä.                                                                                                

Tilan pohjapiirros ja kuvia huoneista täällä.

 

Lisätiedot: Alla Räisänen, alla@photonorth.fi, 0407272135

« Takaisin uutisarkistoon