Pohjoisen valokuvakeskuksen galleriaan ei järjestetä avointa hakua vuodelle 2021

30.08.2020

Kulttuuritalo Valveen sulkeminen keväällä koronapandemian seurauksena aiheutti sen, että osa keväälle ja kesälle 2020 suunnitelluista näyttelyistä sekä Kenen Luonto –näyttelykokonaisuus jouduttiin siirtämään vuodelle 2021. Tästä syystä Pohjoinen valokuvakeskus on päättänyt, ettei avointa näyttelyhakua vuodelle 2021 järjestetä lainkaan. Haku vuodelle 2022 avataan syksyllä 2021.

Haku Pohjoisen valokuvakeskuksen Kuukauden Kuvat –ohjelmistoon Aulagalleriaan ajalle toukokuu 2021 joulukuu 2021 on kuitenkin avoinna. Näyttelyaikaa voi hakea 30.10.2020 saakka.

Aulagalleria on kaikille avoin maksuton, Pohjoisen valokuvakeskuksen hallinnoima galleria Kulttuuritalo Valveella. Pohjoisen valokuvakeskuksen Kuukauden kuvat -ohjelmisto tarjoaa nimensä mukaan noin kuukauden mittaisia näyttelyaikoja uusille teoskokonaisuuksille. Aulagalleria on notkea, matalan kynnyksen galleria, johon toivotaan näyttelyehdotuksia erilaisia kuvaajilta. Galleria toimii loistavasti uusien teemojen testaamispaikkana ja on erinomainen tila ensimmäisen näyttelyn järjestämiseen.

Näyttelytilassa on vaijeriripustus. Tilassa on kameravalvonta sekä Kulttuuritalo Valveen yleinen valvonta. Näytteilleasettaja vastaa mahdollisista teos- ja kuljetuskustannuksista sekä teosten vakuuttamisesta. Pohjoinen valokuvakeskus ei peri näyttelytilasta vuokraa ja tarjoaa opastusta näyttelyn suunnitteluun, teosten hinnoitteluun, ripustukseen sekä toteuttaa näyttelyn tiedotuksen. 

Hakemuksen tulee toimittaa yhtenä pdf –tiedostona osoitteeseen submissions@photonorth.fi. Hakemuksen tulee sisältää hakijan yhteystiedot, näyttelysuunnitelma, ansioluettelo ja teoskuvia.

Kuvia ja mitat näyttelytilasta löydät täältä. 

Lisätiedot: Taija Jyrkäs, taija@photonorth.fi, 0401281150

« Takaisin uutisarkistoon