Uutisarkisto: 2016

12.12.2016

Poikkeuksia loppuvuoden aukioloissa

Vuoden loppu tuo tullessaan muutamia poikkeuksia Kulttuuritalo Valveen ja Pohjoisen valokuvakeskuksen gallerian aukioloihin:

 

6.12. Itsenäisyyspäivä: Kultturitalo Valve suljettu

19.–23.12. Galleria avoinna 10-16

24.12.–1.1.2017 joulunaika/uusivuosi: Valve suljettu

Poikkeuksena: Valve ja galleria on avoinna uudenvuoden aattona la 31.12. klo 17–20.

Talossa on tuolloin Suomi 100 -juhlavuoden etkot-ohjelmaa, josta vastaa Oulun kaupungin tapahtumatiimi.

09.12.2016

Pohjoisen valokuvakeskuksen Kuukauden Kuvat-ohjelmisto keväälle 2017 on valittu!

Pohjoisen valokuvakeskuksen Kuukauden Kuvat-ohjelmisto keväälle 2017 on valittu!

Kuukauden Kuvat-näyttely herätti runsaasti kiinnostusta heti ensimmäisellä hakukierroksella, ja ohjelmisto käynnistyy tammikuussa 2017.

Keväällä 2017 ohjelmistossa nähdään seuraavat näyttelyt:

 

Inkeri Jäntti

Markku Honkala

Oulun Kameraseura

Juuso Haarala

Oulun Lyseon lukion valokuvauksen opiskelijat

Anastasia Leonova

 

Toivotamme kaikki tervetulleeksi tutustumaan Kuukauden Kuvat-näyttelyihin!

 

Kuukauden Kuvat-näyttelyiden yhteistyökumppanina

28.11.2016

Pohjoinen valokuvakeskus täyttää 30 vuotta

Pohjoinen valokuvakeskus ry täyttää vuonna 2017 30 vuotta. Juhlavuotensa kunniaksi PVK on rakentanut vuodelle 2017 erityisen juhlaohjelmiston.

 

Ohjelmisto rakentuu kutsunäyttelyistä, jotka kaikki linkittyvät keskuksen historiaan ja vuosien varrella toteutettuihin yhteistyöprojekteihin.

Juhlavuoden päänäyttelyitä ovat keväällä Pohjoisen valokuvakeskuksen sekä Kiasman entisen johtajan Pirkko Siitarin kuratoima, ihmisen ja luonnon suhdetta sekä ympäristökysymyksiä käsittelevä Human/Nature sekä syksyllä lähes kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen järjestettävä jälkeen Pohjois-Suomen valokuvauksen aluenäyttely Pohjoinen Kohtaaminen.

Lisäksi ohjelmistossa nähdään Iikka Tolosen Härkälä, Sami Parkkisen Father And Son, arktisen pohjoisen Art Transit North-yhteistyöverkoston kuratoima, liikkuvuutta käsittelevä nykytaidekokonaisuus Life on the Move sekä Oulunsalo Soi -musiikkijuhlien Vuoden kuvataiteilijan näyttely. Juhlavuoden päättää kansainvälisen Backlight-festivaalin kanssa toteutettava Majaoja-palkittujen taiteilijoiden näyttelykokonaisuus .

Pohjoisen valokuvakeskuksen 30-vuotis-juhlanäyttelyt:

 

Iikka Tolonen: Härkälä

Life on The Move

Human/Nature

Sami Parkkinen: Father And Son

Oulunsalo Soi: Vuoden Kuvataiteilija 2017

Pohjoinen Kohtaaminen: Valokuvataiteen Pohjois-Suomen aluenäyttely

Backlight 2017: Majaoja-palkitut

21.11.2016

Haku Suomi-Ranska -valokuvataiteilijoiden vaihto-ohjelmaan on auki!

HAKU SUOMI-RANSKA VALOKUVATAITEILIJOIDEN VAIHTO-OHJELMAAN 2017


Suomi – Ranska valokuvataiteilijoiden vaihto-ohjelma tarjoaa vuosittain yhdelle suomalaiselle ja yhdelle ranskalaiselle valokuvataiteilijalle yhden kuukauden työskentelyjakson Ranskassa ja Suomessa.

Nyt haettavana oleva kuukauden residenssijakso vuodelle 2017 on Clermont-del’Oise’ssa Diaphane pole photographique en Picardie'n vieraana.

Vaihto-ohjelmaan valitulle taiteilijalle maksetaan matkat Ranskaan, majoitus Ranskassa sekä elin- ja materiaalikustannuksia 1000 €.

Hakuaika vuoden 2017 residenssijaksolle päättyy  1.1.2017.  Valinnasta ilmoitetaan tammikuun lopussa.

 

Hakemus lähetetään osoitteeseen submissions@photonorth.fi.

 Hakemus yhtenä pdf-liitteenä, joka sisältää

1. Vapaamuotoisen hakemuksen ja englannin/ranskankielien selostus residenssiajan kuvaussuunnitelmasta. Mainitse myös toivottu residenssiajankohta.

2. Kuvaliitteet

3. CVn.

 

Lisätietoja:

Alla Räisänen, toiminnanjohtaja

040 72 72 135

e-mail: alla(at)photonorth.fi

http://www.photonorth.fi/fi/residenssi/suomi_ranska

 

Adriana Vatel, Diaphane

e-mail adriana(at)diaphane.org

http://www.diaphane.org

 

21.11.2016

PVK:lla uutta näyttelytilaa -hae nyt!

PVK:n toimisto on muuttanut uusiin tiloihin Kulttuuritalo Valveella.
Toimistolle pääsee nyt Valveen Ojakadun puoleisesta tuloaulasta.

Samalla aulaan on järjestetty uutta näyttelytilaa valokuvanäyttelyille, ja aulassa alkaa vuoden 2017 alusta pyöriä 

Kuukauden Kuvat-ohjelmisto, johon kenellä tahansa on mahdollisuus  hakea maksutonta näyttelyaikaa.

Haku kevään 2017 ohjelmistoon on nyt auki. Lisätietoja löytyy täältä.

12.10.2016

Loppusyksyn valokuvatapahtumia

Lokakuun ja marraskuun aikana Pohjoisessa valokuvakeskuksessa ja Kulttuuritalo Valveella on luvassa runsaasti valokuviin ja valokuvaukseen liittyvää ohjelmaa.

Laitahan päiviä ylös ja tule mukaan tapahtumiin!

Tarjolla mm. seuraavaa:

 

Su 16.10. klo 15-17

Luonnonkuvaaja Hannu Hautalan Kuusamon vuosikymmenet

Palkittu luontokuvaaja Hannu Hautala kertoo kuvaamisesta ja kuvistaan avoimessa "Luonnonkuvaaja Hannu Hautalan Kuusamon vuosikymmenet" -tilaisuudessa kulttuuritalo Valveen elokuvateatteri Studiolla sunnuntaina 16.10. klo 15. Tilaisuudessa tutustutaan myös Metsän poika -näyttelyyn Valvegalleriassa Hautalan johdolla. Vapaa pääsy.

 

Ma 24.10. klo 10 alkaen

Chronicles of Nervei – näyttelyn taiteilija Lorenzö jakaa pois ja signeeraa näyttelyssä esillä olleita kuvia maksutta. Kuka tahansa on tervetullut galleriaan valitsemaan itselleen kuvan muistoksi näyttelystä ja Nerveistä. Teoksia jaetaan klo 10 alkaen niin kauan kuin niitä riittää.

 

Pe 28.10. klo 17-20

Lokakuun viimeisenä perjantaina avataan Tuomas Linnan lastensuojeluaiheinen Huoli-näyttely, ja samassa yhteydessä Pohjoisessa valokuvakeskuksessa avataan myös kuvajournalistien syyspäivät 2016. Kuvajournalistien avajaisseremoniat ja Tuomas Linnan taiteilijatapaaminen käynnistyvät klo 17.

 

Pe 4.11. klo 14-18 

Perjantaina 4.11. PVK:n galleriassa järjestetään Pieni valokuvakirjatapahtuma. Valokuvataiteilija Jaakko Heikkilä kertoo tapahtumassa valokuvakirjoistaan, ja esillä ovat myös pohjoismaiset Nordic Dummy Award 2016 –finalistit.

Puheenvuorojen ja esittelyjen alustava aikataulu:
14.00 Tapahtuman avaus ja Nordic Dummy Awards-esittely
14.30 Photobooks From Finland esittäytyy
15.30 Jaakko Heikkilän puheenvuoro

 

Tulossa myös:

Torstaina 3.11. Kiertelemättä – Valveen gallerioiden näyttelyopastus klo 17

Perjantaina 2.12. Kaija Kiurun Suojeltu Aapa –näyttelyn avajaiset klo 17-20

 

03.08.2016

Photo Laundry jälleen Taiteiden Yössä!

Suuren suosion viime Taiteiden Yössä saavuttanut Photo Laundry tulee taas!


Photo Laundry on Pietarista maailmalle levinnyt valokuvien 
vaihtotapahtuma, joka toimii periaatteella "tuo valokuva, vie valokuva".

Viritämme Taiteiden yössä 18.8. klo 14-21 Valveen "takapihalle" Madetojan puistoon Ojakadun koivukujalle pyykkinarut, jonne osallistujat voivat tuoda valokuviaan vaihdettavaksi. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.


Sateen sattuessa Photo Laundry siirretään Valveelle sisälle.

Valitse kuva/kuvia vaihdettavaksi ja saavu puistoon valokuvapyykille!

Tervetuloa!

Lisätiedot:
Julia Heikkinen
julia(at)photonorth.fi
040-1281150

01.06.2016

Oulu Tyrmä PVK:n galleriassa

Oulu Tyrmä on interaktiivista teatteria sekä paikallista kummitustarinaperinnettä yhdistelevä elämysmatkakohde.Konsepti on tuttu ulkomailla suosituksi tulleista kauhutaloista. Kyseessä on elävien näyttelijöiden tähdittämä kierros historiallisen tervakaupungin maisemiin. Käsikirjoitus perustuu muun muassa noitaoikeudenkäynneistä, yliluonnollisista havainnoista sekä synkistä historiallisista tapahtumisista kertoviin kansantarinoihin. Kohde sijaitsee Oulun keskustassa Kulttuuritalo Valveella ja on avoinna 29.6.-8.7. joka päivä klo 13-18. Kohteen yhteydessä toimii myös escape room, lipunmyyntipiste sekä pop up -liike Pieni Kauhukauppa. Pienessä Kauhukaupassa kohtaavat tummanpuhuvien tuotteiden myyjät sekä asiakkaat ja työryhmä toteuttaa myös kaupan nimiketuotteeksi kauhukulttuurin ystäville suunnatun Tyrymä -lehden. Kauppa on avoinna kymmenen päivän ajan klo 12-18.

Lisätietoja: https://ouludungeon.com/

09.05.2016

Suklainen Ravintola galleriassa 21.5.

Pohjoisen Valokuvakeskuksen tiloissa toimii Ravintolapäivänä 21.5.2016 jälleen Suklainen Ravintola.

Suklaisessa ravintolassa voit ostaa laadukkaita tummia suklaita joko paikan päällä maisteltavaksi tai kotiin vietäväksi. Paikan päällä maisteltavat suklaat on valmiiksi annosteltu sopiviksi maistelupalasiksi ja kotiinviemiset myydään kokonaisina suklaalevyinä. Huomaa että kokonaisia levyjä on hyvin rajallinen määrä.

Suklaavalikoima tulee tälläkin kertaa poikkeamaan edellisistä Suklaisista Ravintoloista. Tule kokemaan miltä maistuu tumma suklaa, joka sisältää ainoastaan tarpeelliset herkullisen tumman suklaan ainesosat: laadukkaan kaakaon jasokerin. Tällaisia suklaita et kaupoista löydä!

Suklainen Ravintola on auki klo 12-16, mutta sulkeutuu aikaisemmin, jos laadukkaat suklaat loppuvat (näin on käynyt). Tule ajoissa!

Maksuvälineenä kelpaa kilisevä ja/tai kahiseva euromääräinen käteinen sekä lisäksi pankkikortti, visa electron ja yleisimmät luottokortit. Emme ota vastaan 50€ tai suurempia seteleitä.

Hinnasto:
2€: Yksittäinen suklaamaistiainen
5€: Kolme vapaavalintaista suklaamaistiaista

Tervetuloa!

04.04.2016

Jäsentiedote 04/04/16

Hyvää alkanutta kevättä  2016 Pohjoisen valokuvakeskuksen jäsen!

Kevät on alkanut vauhdilla ja alkuvuoden  2016 näyttelyt ovat olleet menestys!  Vuoden ensimmäisen näyttely  Sata vuotta – sata kuvaa järjestettiin yhteistyössä Maaseudun sivistysliiton, Suomen valokuvataiteen museon ja Maaseudun Tulevaisuus lehden kanssa. Näyttely juhlisti Maaseudun Tulevaisuus –lehden satavuotista taivalta.  Näyttelyssä vieraili 9200  katsojaa.  Parisen viikkoa siten 18.3. avattiin Harri Pälvirannan Ase.doc –näyttely joka on herättänyt  vilkasta keskustelua varsinkin yle.fi sivustolla, jossa oli Pälvirannan  haastattelu.

VUOSIKOKOUS 2016 ja YHDISTYKSEN HALLITUS

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidettiin sunnuntaina 20.3.2016. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Paavo J. Heinonen, hallituksen jäseninä ovat Petteri Löppönen, Kari Silvennoinen, Mikko Törmänen sekä Veera Uutinen.  Uusina jäseninä kaudelle 2016-2017 hallitukseen valittiin Tuomas Mujunen ja Juuso Haarala.  Toivotamme sekä uudet että jatkavat hallituksen jäsenet lämpimästi tervetulleiksi yhdistyksen toimintaan!

 

JÄSENMAKSU 2016

Vuosikokouksessa vahvistettiin myös yhdistyksen jäsenmaksut vuodelle 2016.

Jäsenmaksu on henkilöjäseneltä 20€,  opiskelijoilta ja työttömiltä 10 €, yhteisöjäseneltä 50€ ja kannatusjäseneltä 100€. Maksathan jäsenmaksusi 15.5. mennessä! Maksulomake viestin liitteenä.

 

Jäsenmaksu maksetaan tilille:

Oulun Osuuspankki 

FI35 5741 4061 9008 53

Maksun Saaja: Pohjoinen valokuvakeskus ry

Viite nro: 20161

 

Jäsenyydelläsi tuet Pohjoisen valokuvakeskuksen toimintaa, ja jäsenenä saat tietoa näyttelyistä, tapahtumista ja Pohjoisen valokuvakeskuksen muusta toiminnasta suoraan sähköpostiisi.

 

NÄYTTELYOPASTUKSET RYHMILLE

Haluaisitko tulla tutustumaan näyttelyyn ystävien tai työporukan kanssa?  Ota yhteys tuottajaamme Julia Heikkiseen julia(at)photonorth.fi tai  puh. 040 128 1150

 

YHTEYSTIEDOT AJAN TASALLE!

Laitathan viestiä, mikäli yhteystietosi ovat muuttuneet! Lähestymme jäseniä pääasiassa sähköisesti, mutta ohjelmistokortit kolahtavat edelleen perinteiseen postilaatikkoon. Pidä meidät ajan tasalla ja me pidämme sinut ajan tasalla!

 

 

 

 

31.03.2016

Valokuvataiteilijoiden Suomi-Ranska-vaihto-ohjelman osallistujat vuodelle 2016 on valittu

Valokuvataiteilijoiden Suomi-Ranska-vaihto-ohjelman osallistujat vuodelle 2016 on valittu. Suomesta residenssijaksolle on valittu taiteilija Natalia Kopkina. Kopkinan residenssijakson toteuttaa ranskalainen Pôle Image Haute-Normandie.

Ranskasta residenssijaksolle Suomeen on valittu taiteilija Louise Desnos. Desnos saapuu residenssijaksollaan Pohjoisen valokuvakeskuksen vieraaksi Ouluun.

Valokuvataiteilijoiden Suomi-Ranska vaihto-ohjelma  on käynnistynyt vuonna 2003.Yhteistyöverkostossa ovat mukana Pohjoinen valokuvakeskus ry, Valokuvataiteilijoiden Liitto, Valokuvakeskus Peri, Suomen Pariisin lähetystö, Ranskan kulttuurikeskus, Centre Photographique d'Ile de France, Association Diaphane sekä Pôle Image.

Yhteistyöverkostoa koordinoivat Pohjoinen valokuvakeskus ja Pôle Image.

22.03.2016

Poikkeuksia aukioloissa pääsiäisenä

Kulttuuritalo Valve on suljettuna pääsiäisenä pe 25.3.- ma 28.3.

Pohjoinen valokuvakeskus toivottaa kaikille hyvää pääsiäistä!

07.03.2016

Pohjoinen valokuvakeskus ry:n sääntömääräinen vuosikokous sunnuntaina 20.3.2016

VUOSIKOKOUSKUTSU

Pohjoinen valokuvakeskus ry:n sääntömääräinen vuosikokous

Aika:        Sunnuntai 20.3.2015 klo 16:00
Paikka:    Ravintola Toripoliisi, Rantakatu 6, 90100 Oulu.

 

Esillä sääntömääräiset asiat. Muista esille halutuista asioista on sääntöjen mukaan ilmoitettava hallitukselle viimeistään viikkoa ennen kokousta kirjallisesti. Kirjalliset esitykset toimitetaan osoitteeseen:

Pohjoinen valokuvakeskus ry/ Puheenjohtaja Paavo J. Heinonen, PL 42 90015 Oulun kaupunki.

 

Vuosikokouksen asiapaperit:

  • Toimintakertomus vuodelta 2015
  • Vuoden 2015 tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto
  • Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016

Asiapaperit jaetaan osallistujille vuosikokouksessa.  Materiaalit saa pyynnöstä etukäteen alla@photonorth.fi. Äänioikeus vuosikokouksessa on kaikilla yhdistyksen jäsenmaksun maksaneilla jäsenillä.

Tervetuloa.

 

Vuosikokouksen esityslista

1. Kokouksen avaus

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus

3. Kokousvirkailijoiden valinta

4. Esityslistan hyväksyminen

5. Toimintakertomus vuodelta 2015

6. Tilinpäätöksen vahvistaminen tilikaudelta 2015 sekä tili- ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle

7. Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2016

Hallitus esittää vuosikokoukselle, että vuoden 2016 jäsenmaksut ovat seuraavat:

Opiskelijat ja työttömät 10 €, jäsenet 20 €, yhdistykset 50 €, kannatusjäsenmaksu 100 €.

8. Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016

9. Hallituksen jäsenten valinta

Sääntöjen § 6 mukaan Valokuvakeskuksen asioita hoitaa vuosikokouksen valitsema hallitus, jonka kokoonpanossa on otettava huomioon koko Pohjois-Suomen alueellinen edustus. Hallituksen muodostaa kahdeksi vuodeksi kerrallaan valittu puheenjohtaja sekä kolme (3) – kuusi (6) jäsentä. Puolet hallituksen jäsenistä on vuosittain erovuorossa, ensimmäisellä kerralla arvan, sitten vuoron mukaan.

Erovuorossa 2016: Tuomas Mujunen. Hallituksessa kaudella 2016 jatkavat Paavo J. Heinonen, pj, Petteri Löppönen, Mikko Törmänen, Veera Uutinen, Kari Silvennoinen.

10. Tilintarkastajien valinta

Hallitus esittää vuosikokoukselle, että tilintarkastajiksi valitaan HTM Kirsi Kontro ja Mika Kemppainen Pohjois-Suomen tilintarkastus Oy:stä ja varatilintarkastajaksi Pohjois-Suomen tilintarkastus Oy.

12. Muut asiat

13. Muut hallitukselle vähintään viikkoa ennen kokousta kirjallisesti toimitetut asiat

14. Ilmoitusasiat

15. Kokouksen päättäminen

 

Hallitus

29.02.2016

Santeri Sarkola on valittu Oulunsalo Soi – musiikkijuhlien Vuoden kuvataiteiljaksi 2016

Oulunsalo Soi – musiikkijuhlien Vuoden kuvataiteiljaksi 2016 on valittu Santeri Sarkola. Onnittelut Santerille!

Santeri Sarkolan teoksia on esillä musiikkijuhlien aikaan Oulunsalon kirjastossa kauppakeskus Kapteenissa elokuussa 2016.

Vuoden kuvataiteilija -näyttely tuotetaan Oulunsalo soi – musiikkijuhlien, Oulun Juhlaviikkojen ja Pohjoisen valokuvakeskuksen yhteistyönä.

Lue lisää:

http://oulunsalosoi.fi/2015/oulunsalo-soin-vuoden-kuvataiteilijaksi-on-valittu-santeri-sarkola/

 

Santeri Sarkolan kotisivut:

http://santerisarkola.com/

09.02.2016

Haku Suomi-Ranska -valokuvataiteilijoiden vaihto-ohjelmaan on auki!

HAKU SUOMI-RANSKA VAIHTO-OHJELMAAN VALOKUVATAITEILIJOILLE 2016Suomi – Ranska valokuvataiteilijoiden vaihto-ohjelma tarjoaa vuosittain yhdelle suomalaiselle ja yhdelle ranskalaiselle valokuvataiteilijalle yhden kuukauden työskentelyjakson Ranskassa ja Suomessa.
 
Nyt haettavana oleva kuukauden residenssijakso vuodelle 2016 on Pôle Image:n vieraana. (http://www.poleimagehn.com/)

Vuoden 2016 residenssijakson ajankohta on heinäkuu. Valitulta taiteilijalta odotetaan Ranskassa taiteellista työskentelyä. Vaihto-ohjelmaan valitulle taiteilijalle maksetaan matkat Ranskaan, majoitus Ranskassa
 sekä elin– ja materiaalikustannuksia n.  1.000€.

 

Hakuaika päättyy  maanantaina 29.2.2016

Valinnasta ilmoitetaan maaliskuussa.

 

Hakemus lähetetään osoitteeseen alla@photonorth.fi


Hakemuksen liitteet:1.      A4 portfolio2.      Ansioluettelo (englanniksi tai ranskaksi)
3.      Vapaamuotoinen hakemus ja englannin/ranskankielinen selostus residenssiajan kuvaussuunnitelmasta.

 

 

Lisätiedot: Alla Räisänen, , 040-7272135

Katso myös: http://www.photonorth.fi/fi/residenssi/suomi_ranska

 

01.02.2016

Avoimet yleisöopastukset Valveen gallerioissa jatkuvat kevätkaudella

Avoimet yleisöopastukset Valveen gallerioissa jatkuvat kevätkaudella monipuolisella ohjelmalla

Kaikille avoimet KIERTELEMÄTTÄ-näyttelyopastukset kulttuuritalo Valveen kattojen alla sijaitsevissa gallerioissa jatkuvat tuttuun tapaan joka kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17. Kevätkausi tarjoaa monipuolisen kattauksen kuvataiteeseen, kiinnostavia taitelijavieraita sekä osallistavaa ohjelmaa. Kiertelemättä-kierroksella esitellään meneillään olevat näyttelyt, kuullaan tarinoita teosten takaa ja tutustutaan taiteilijoihin. Kierrokselle on vapaa pääsy, ohjelma vaihtuu kuukausittain. Kevätkauden kierrokset ovat torstaisin 4.2., 3.3., 7.4., 12.5. sekä 2.6.

Helmikuun yleisöopastus on torstaina 4.2.2016 klo 17, lähtö Valveen aulasta

Torstaina 4.2. Kiertelemättä-näyttelyopastus kulkee mm. Maaseudun Tulevaisuus: sata vuotta – sata kuvaa -näyttelyyn sekä Oulun Taiteilijaseuran SILMÄYS -näyttelyyn. Lisäksi paikalla on taiteilija Riikka Kontio, joka esittelee Galleria 5:n ryhmänäyttelyn Intuitio ja innostaa yleisöä osallistumaan näyttelyyn maalaten tai kirjoittaen oman tulkintansa aiheesta. Intuitio-näyttelyn aikana Galleria 5:n seinälle muotoutuu yleisön tekemä yhteisteos.

 

TO 4.2. klo 17 OHJELMA:

Pohjoinen valokuvakeskus: Maaseudun Tulevaisuus: Sata kuvaa – sata vuotta. Näyttelyopastus.
Sarjakuvagalleria!: Turun sarjakuvakerhon 40-vuotisjuhlanäyttely. Näyttelyopastus.
Valvegalleria: SILMÄYS – The way You see, the way I work. Oulun Taitelijaseuran näyttely. Näyttelyopastus.
ARTtila: Niilo Komulainen: WOMANA - kuvia naisista.
Konst o. Delin näyttelytila: Veera Komulaisen teoksia.
Galleria 5: Taulutus-ryhmä: Intuitio. Taiteilija Riikka Kontio kertoo teoksista ja innostaa yleisöä osallistumaan näyttelyyn maalaten tai kirjoittaen.


Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
Pauliina Eronen
Kulttuurituottaja, kulttuuritalo Valve
044 703 7545
pauliina.eronen@ouka.fi


Kaikkien Valveella sijaitsevien gallerioiden ajankohtaiset näyttelytiedot sekä lisätietoja näyttelyopastuksista osoitteessa:
www.kulttuurivalve.fi/nayttelyt/