Avoin haku valokuvataiteilijoille ja luontokuvaajille

Kenen luonto? keskustelun avaus näyttelyyn Pohjoisessa valokuvakeskuksessa haetaan teoksia luontokuvaajilta ja valokuvataiteilijoilta. Näyttelyn keskeisiä teemoja ovat muutos, mukautuminen ja toivo. Näyttelyn kuratoi taide-, luonto- ja ympäristökuvauksen dosentti, valokuvataiteilija, elokuvantekijä ja tutkija Tat Juha Suonpää. Näyttely on osa Taiteen edistämiskeskuksen Kenen luonto? -hanketta, jonka  ajatuksena on synnyttää ja kiihdyttää positiivisia reaktioita sekä muutosta kohti kestävämpää kehitystä. Hanke puhuu luonnon puolesta, nostaa esiin huippuosaamista ja etsii uudenlaisia ammatillisia mahdollisuuksia toimia luontokuvaajana tai valokuvataiteilijana. Hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Suomen valokuvataiteen museo, Suomen ammattiluontokuvaajat ja Pohjoisen valokuvakeskus ry. 

Haku päättyy 16.3.2020 klo 16.

Hakuohjeet

Lähetä hakemus osoitteeseen submissions@photonorth.fi. Muilla tavoin saapuneita hakemuksia ei käsitellä. Näyttelyhakemukset lähetetään yhtenä pdf-tiedostona. Nimeä tiedosto omalla nimelläsi (Sukunimi Etunimi). Hakemuksen koko on korkeintaan 8MB.

 PDF hakemuksen tulee sisältää:

- Hakijan tai työryhmän nimi
- Yhteystiedot (e-mail, puhelinnumero, osoite)
- Ansioluettelo
- Projektin/sarjan tai teosten nimet (jos teokset ovat osa sarjaa)
- Projektin kuvaus, miten teoksesi liittyvät näyttelyn teemaan (300 sanaa max)
- Näytekuvia 3 - 5 kuvaa samassa Pdf:ssä, erillisiä kuvia ei hyväksytä. Mikäli teokset  ovat ripustusvalmiita, kerro myös tekniikka ja koko. (Videoteokset esitetään hakemuksessa linkkinä.)
- Linkki kotisivuille

Lisäinfo hausta:                                                        
Alla Räisänen, Pohjoinen valokuvakeskus           
040 72 72 135                                                                

Lisäinfo hankkeesta:
Marko Hämäläinen. Taike, läänintaiteilija
02 95330834