Kuukauden kuvat / Oulun kameraseura: Katukuvausta Oulussa 2021

02.10.2021 - 31.10.2021

Avajaiset perjantaina 1.10. klo 17.

Oulun Kameraseuran näyttelyssä on esillä Katukuvausta Oulussa 2021 -projektin kuvasatoa. Projekti on ollut avoin kaikille seuran jäsenille ja sen tavoitteena on ollut kehittää osallistujien valokuvallista ja taiteellista ilmaisua, kuvien valintaprosessia sekä kuvankäsittelytaitoja. Tämän vuoden aikana olemme tehneet yhdessä useita kuvakävelyitä, joissa olemme tutustuneet Oulun alueisiin sekä kuvanneet annettujen teemojen mukaan mm. ihmisiä, arkkitehtuuria, yksityiskohtia ja historiaa.

Tässä näyttelyssä on esillä valokuvia 14 kuvaajalta ja jokainen seuran jäsen sai lähettää ehdolle näyttelyyn joko yhteisiltä tai omilta kuvakävelyiltä otettuja valokuvia. Ainut ehto oli, että kuva on otettu vuoden 2021 aikana. Näyttelykuvien valintaraatina toimi Pohjoisen Valokuvakeskuksen henkilökunta.

 

Oulun Kameraseura on perustettu jo 1953 ja jäseniä seurassamme on tällä hetkellä yli 100. Seuramme on avoin kaikille valokuvaukuksesta kiinnostuneille, olet sitten vasta-alkaja tai ammattilainen tai kuvaat millä kalustolla tahansa. Järjestämme kuukausittain kuvaillan, joka myös streamataan etänä osallistuville. Kuvailloissa meillä on vaihtuva teema ja usein myös jäsenten tai vierailijoiden esityksiä. Järjestämme myös paljon kuvausretkiä, koulutusta, näyttelyitä ja kuvakilpailuita sekö tuemme jäsentemme valokuvausta retki- ja koulutustuella sekä lainaamalla kalustoa

Visiomme on kuvausharrastuksen kehittäminen ja kouluttaminen mukavassa seurassa. Aloittelijoista ammattilaisille.

Tervetuloa jäseneksi!

https://oulunkameraseura.fi

@oulunkameraseurary

 

Katukuvausta Oulussa 2021 -projekti on saanut tukea Finnfotolta.

Keijo Laitala: Katukuvausta Oulussa

Portfolio

  • Keijo Laitala: Katukuvausta Oulussa