Näyttelyhakemus

Pohjoisen valokuvakeskuksen näyttelyhaku vuodelle 2019 

Pohjoisen valokuvakeskuksen galleria sijaitsee Kulttuuritalo Valveella Oulun keskustassa. Galleriassa vierailee vuosittain yli 35000 näyttelykävijää.  Galleriassa on seitsemän huonetta. Tiloissa on kiviseinät, punainen tiililattia ja teokset ripustetaan vaijereilla, seiniin ei saa porata eikä naulata. Kahdessa huoneessa on  valkokangas ja videotykki videoteosten esittämiseen. Galleriatila soveltuu hyvin myös työryhmien näyttelyille.

Pohjoinen valokuvakeskuksen kustantaa valituille taiteilijoille teosten edestakaiset kuljetukset, teosten vakuutukset kuljetuksen ja näyttelyn ajalta, matka- ja majoituskulut näyttelyn avajaisiin, tiedotuksen sekä avajaiset. Taiteilijoilta ei peritä näyttelymaksua.

Pohjoisen valokuvakeskuksen yleiset näyttelykäytännöt löytyvät täältä.

Tilan pohjapiirros ja kuvia huoneista löytyy täältä: http://www.photonorth.fi/site/files/NPC_gallery.pdf

Näyttelyhaku vuodelle 2019 avataan syyskuussa 2018. Näyttelyhakemukset tulee lähettää meille sähköpostilla sunnuntaihin 30.9.2018 mennessä osoitteeseen submissions(at)photonorth.fi.

Näyttelyhakemus lähetetään yhtenä pdf-tiedostona.

Nimeä hakemuksesi omalla nimelläsi. Hakemuksen koko max 10MB. Muilla tavoin saapuneita hakemuksia ei käsitellä.

 

Näyttelyhakemuksessa tulee olla

  1. Näyttelysuunnitelma, joka sisältää teosten koot ja materiaalit. Huomioi galleriassa käytössä oleva vaijeriripustusjärjestelmä.
  2. Ehdotetun näyttelykokonaisuuden teoskuvat ja mahdolliset ripustuskuvat.
  3. Ansioluettelo

Lisätiedot:

Alla Räisänen

alla(at)photonorth.fi

0407272135