Uutiset

Photo North – Pohjoinen valokuvakeskus etsii viestintäassistenttia

21.2.2023
Näyttelynäkymä, Merkintöjä muotokuvasta näyttelystä 19.4.–29.5. Pohjoisen valokuvakeskuksen galleriassa. Kuvassa Johannes Romppasen sekä Lauri Erikssonin teoksia. Kuva: Jaani Föhr.
Näyttelynäkymä, Merkintöjä muotokuvasta näyttelystä 19.4.–29.5. Pohjoisen valokuvakeskuksen galleriassa. Kuvassa Johannes Romppasen sekä Lauri Erikssonin teoksia. Kuva: Jaani Föhr.

Työpaikkakuvaus

Etsimme osa-aikaista viestintäassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen 25% -työajalla. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja/tai sopimuksen mukaan, ja kestää vuoden 2023 loppuun. Mahdollisuus jatkoon varmistuu vuoden 2023 syksyllä. 

Haemme tehtävään taide- ja kulttuurialasta kiinnostunutta viestintäosaajaa. Työhösi kuuluvat mm. sisältöjen editointi ja syöttäminen eri viestinnän kanaviin, markkinointimateriaalin suunnittelu ja tuottaminen sekä tekstin kirjoittaminen. Graafinen osaaminen sekä videointi-, valokuvaus- ja editointitaidot katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijalta:
– laajaa sosiaalisen median osaamista
– luovuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
– hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista taitoa
– oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti
– kuvankäsittelyohjelmistojen hallintaa ja hyviä tietoteknisiä taitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen toimenkuvan sekä mukavan työyhteisön. Toimipaikkasi sijaitsee Oulussa, Kulttuuritalo Valveella. 

Photo North – Pohjoinen valokuvakeskus
Photo North – Pohjoinen valokuvakeskus (PVK) on nykyvalokuvataiteen asiantuntijaorganisaatio, joka järjestää korkeatasoisia nykyvalokuvataiteen näyttelyitä Photo North – Pohjoisessa valokuvakeskuksessa, Kulttuuritalo Valveen tiloissa, Oulun keskustassa. PVK on Suomen suurin alueellinen ja koko Euroopan pohjoisin valokuvakeskus ja se toimii Pohjois-Suomen ja Barentsin alueen ainoana valokuvataiteen asiantuntijaorganisaationa. 

Valokuvakeskus vahvistaa tietoisuutta valokuvataiteesta paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. PVK painottaa toiminnassaan ja valinnoissaan pitkäjänteisyyttä, ekologisuutta ja edistää aktiivisesti nykytaiteen kentän vastuullista toimintakulttuuria. Se uskoo toiminnan läpinäkyvyyteen ja tietopääoman vapaaseen jakamiseen. PVK pitää aktiivisesti yllä keskustelua alan muiden toimijoiden kanssa taidemaailman rakenteista ja toimintaedellytyksistä samalla syventäen valokuvataiteen kentän yhteisöllisyyttä. Valokuvakeskus suhtautuu ennakkoluulottomasti uusia ilmiöitä, toimijoita ja toimintamalleja kohtaan. Organisaationa Photo North – Pohjoinen valokuvakeskus on innostava ja ratkaisukeskeinen, ja sen toimintailmapiiri on avoin. Keskuksen toiminnan ytimessä on valokuvataiteen uusien muotojen ja sisältöjen tunnistaminen ja ennakointi. photonorth.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Darja Zaitsev, puh. +358 40 187 4558, to 23.2. klo 11.00–13.00, ke 1.3. klo 12.00-14.00 ja ke 8.3. klo 11.00–13.00

Lähetä cv ja hakemuksesi osoitteeseen darja@photonorth.fi 14.3.2023 mennessä.

Yhteystiedot: Darja Zaitsev, darja@photonorth.fi, +358 40 187 4558
Työpaikan osoite: Hallituskatu 7, 90100 Oulu
Työ alkaa: mahdollisimman pian ja/tai sopimuksen mukaan
Työaika: osa-aikatyö (25% -työaika)
Työn kesto: yli 9 kuukautta
Palkkaus: 25% -työaika (peruspalkka 2500 € / kk)
Haku päättyy: 14.03.2023

Lisää uutisia