Uutiset

Photo North etsii viestintä- ja tuotantoassistenttia

8.10.2023
Kuva: Matteo Parrotto
Jussi Puikkonen, Pilluralli, 2023 (kuva: Matteo Parrotto)

Työpaikkakuvaus

Etsimme osa-aikaista viestintä- ja tuotantoassistenttia osa-aikaiseen työsuhteeseen 50% -työajalla. Työsuhde on määräaikainen välillä 1.1.2024–31.12.2026. Mahdollisuus jatkoon varmistuu vuoden 2026 syksyllä.

Viestintä- ja tuotantoassistentin tehtäviin kuuluu mm. näyttelyjen järjestämiseen liittyvät tuotannolliset tehtävät (esim. teoskuljetusten, majoitusten ja matkojen organisointi, taiteilijoiden kanssa kommunikointi), näyttelyjen oheistapahtumien suunnittelu ja järjestäminen, tiedotus ja markkinointi, teksti- ja kuvasisältöjen editointi ja syöttäminen eri viestinnän kanaviin sekä tekstin kirjoittaminen. Graafinen osaaminen sekä videointi-, valokuvaus- ja editointitaidot katsotaan eduksi.

Toivomme hakijalta:
– hyviä organisointi- ja koordinointitaitoja
– monipuolista kulttuurielämän ja visuaalisen taiteen tuntemusta
– laajaa sosiaalisen median osaamista
– luovuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
– hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista taitoa
– oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti
– kuvankäsittelyohjelmistojen (esim. Affinity) hallintaa ja hyviä tietoteknisiä taitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen toimenkuvan ja mukavan työyhteisön. Toimipaikkasi sijaitsee Oulussa, Kulttuuritalo Valveella.

Photo North – Pohjoinen valokuvakeskus
Photo North – Pohjoinen valokuvakeskus (PVK) on nykyvalokuvataiteen asiantuntijaorganisaatio, joka järjestää korkeatasoisia nykyvalokuvataiteen näyttelyitä Photo North – Pohjoisessa valokuvakeskuksessa, Kulttuuritalo Valveen tiloissa, Oulun keskustassa. PVK on Suomen suurin alueellinen ja koko Euroopan pohjoisin valokuvakeskus ja se toimii Pohjois-Suomen ja Barentsin alueen ainoana valokuvataiteen asiantuntijaorganisaationa.

Valokuvakeskus vahvistaa tietoisuutta valokuvataiteesta paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. PVK painottaa toiminnassaan ja valinnoissaan pitkäjänteisyyttä, ekologisuutta ja edistää aktiivisesti nykytaiteen kentän vastuullista toimintakulttuuria. Se uskoo toiminnan läpinäkyvyyteen ja tietopääoman vapaaseen jakamiseen. PVK pitää aktiivisesti yllä keskustelua alan muiden toimijoiden kanssa taidemaailman rakenteista ja toimintaedellytyksistä samalla syventäen valokuvataiteen kentän yhteisöllisyyttä. Valokuvakeskus suhtautuu ennakkoluulottomasti uusia ilmiöitä, toimijoita ja toimintamalleja kohtaan. Organisaationa Photo North – Pohjoinen valokuvakeskus on innostava ja ratkaisukeskeinen, ja sen toimintailmapiiri on avoin. Keskuksen toiminnan ytimessä on valokuvataiteen uusien muotojen ja sisältöjen tunnistaminen ja ennakointi. www.photonorth.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Darja Zaitsev sähköpostitse darja@photonorth.fi tai puhelimitse +358 40 187 4558, ma 6.11. klo 12–14, ke 8.11. klo 12–14, ma 20.11.– to 23.11. klo 11–13.

Lähetä cv ja hakemuksesi osoitteeseen darja@photonorth.fi 30.11.2023 mennessä. Haastattelut pyritään järjestämään vkolla 49 ja 50, ja työpaikasta ilmoitetaan viikolla 50. Perehdytys työhön järjestetään tammikuun alussa.

Yhteystiedot: Darja Zaitsev, darja@photonorth.fi, +358 40 187 4558
Työpaikan osoite: Hallituskatu 7, 90100 Oulu
Työ alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan
Työaika: osa-aikatyö (50% -työaika)
Koeaika: 4 kk
Työn kesto: yli 9 kuukautta
Palkkaus: 1 450 € (50% -työaika, peruspalkka 2900 €/kk)
Haku päättyy: 30.11.2023
Ilmoitus jätetty: 8.10.2023

Lisää uutisia