Tapahtumat

Meri-Toppila Photowalk, osa 3

Kuva: Ulla Meriläinen
Tapahtuma-aika

27.05.2023–

27.05.2023

Photo North – Pohjoinen valokuvakeskus kutsuu Meri-Toppilassa asuvia ja paikasta hullaantuneita paikallisoppaiksi esittelemään itselleen merkittäviä paikkoja. Luvassa on valokuvakävelyiden sarja, jossa kuvataiteilija Tuomo Kangasmaa johdattaa osallistujat katsomisen maailmaan.

Kuukausittain järjestettävät valokuvakävelyt alkavat aina klo 12 asukastupa Alvarista (Kuorimokatu 1, Oulu). Kuvakävelyihin voi osallistua spontaanisti kerran tai mukana voi olla kaikkien kävelyiden ajan.  Kävelyiden aikana katsotaan ympäristöä lempeästi, kriittisesti ja uusin silmin. Kävelyiden tulokset ja kuvat koostetaan pienlehdeksi sekä näyttelyksi, joka levittäytyy Meri-Toppilan alueelle talvella 2023.

Kolmannella photowalkilla osallistujien on mahdollista päästä kuvaamaan myös Meri-Toppilan siilon sisätiloja! Siilon sisälle mahtuu kerralla kymmenen kuvaajaa, eli tarpeen vaatiessa jaamme kuvausporukan osiin, jotta jokaisella halukkaalla on mahdollisuus vierailla siilossa.

Kuvauskävelyyn ovat tervetulleita kaikki kuvauksesta kiinnostuneet, niin vasta-alkajat, tosiharrastajat tai vaikka ihan ammattilaisetkin.

Valokuvakävelyt toteutetaan Oulun kaupungin kulttuuripalveluiden, Photo North – Pohjoisen valokuvakeskuksen ja asukastupa Alvarin yhteistyönä. 

Kuva: Ulla Meriläinen

Lisätietoja