Tapahtumat

Meri-Toppila Photowalk, osa 4

Kuva: Veera Uutinen
Tapahtuma-aika

10.06.2023–

10.06.2023

Photo North – Pohjoinen valokuvakeskus kutsuu Meri-Toppilassa asuvia ja paikasta hullaantuneita paikallisoppaiksi esittelemään itselleen merkittäviä paikkoja. Luvassa on valokuvakävelyiden sarja, jossa kuvataiteilija Tuomo Kangasmaa johdattaa osallistujat katsomisen maailmaan.

Kesäkuun 10.päivä järjestettävä photowalk alkaa poikkeuksellisesti klo 18, eli tällä kävelyllä on mahdollista päästä tutustumaan Meri-Toppilaan hieman pehmeämmässä valossa.

Kuukausittain järjestettävät valokuvakävelyt alkavat normaalisti klo 12 asukastupa Alvarista (Kuorimokatu 1, Oulu). Kuvakävelyihin voi osallistua spontaanisti kerran tai mukana voi olla kaikkien kävelyiden ajan.  Kävelyiden aikana katsotaan ympäristöä lempeästi, kriittisesti ja uusin silmin. Kävelyiden tulokset ja kuvat koostetaan pienlehdeksi sekä näyttelyksi, joka levittäytyy Meri-Toppilan alueelle talvella 2023.

Kuvauskävelyyn ovat tervetulleita kaikki kuvauksesta kiinnostuneet, niin vasta-alkajat, tosiharrastajat tai vaikka ihan ammattilaisetkin.

Valokuvakävelyt toteutetaan Oulun kaupungin kulttuuripalveluiden, Photo North – Pohjoisen valokuvakeskuksen ja asukastupa Alvarin yhteistyönä. 

Kuva: Veera Uutinen