Uutiset

PINO2023

12.11.2023
Kuva: Veera Uutinen, Pino2022
Kuva: Veera Uutinen, Pino2022

PINO2023-valokuvataidekirjatapahtuma järjestetään 2.12. klo 12-16 Kulttuuritalo Valveella

Vuonna 2022 lanseerattu PINO-valokuvataidekirjatapahtuma järjestetään jälleen joulukuussa 2023 Kulttuuritalo Valveen Paljetti-kahvilassa. 

Valokuvataidekirjatapahtumaan kutsutaan avoimella kutsulla taiteilijoita ja valokuvaajia esittelemään omia julkaisujaan. Osana PINO-tapahtuman lavaohjelmaa,  tekijöille tarjotaan mahdollisuus esitellä omaa kirjamuotoisia teostaan  vuoden 2022 tapaan, keskustellen tuottaja Taija Jyrkäksen kanssa. 

Tapahtumassa on mahdollista myös myydä omia kirjoja, pienjulkaisuja ja postikortteja joko tuomalla kirjat Photo North – Pohjoisen valokuvakeskuksen yhteiseen myyntipöytään, jolloin myynnistä pidätetään 20% provisio (arvonlisäverottomasta hinnasta), tai tekijä voi varata oman myyntipöytänsä 20€ hintaan tapahtuman ajaksi.

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeU_QotAMxIlML8QK6VzqkGy8CL-BeaP2LN6FfHzqTK4hdpjg/viewform?usp=sf_link

Lisää uutisia